Home ProductsPU Cosmetic Bag

9.7*6.9*8.6in Women PU Makeup Train Case With Mirror

Customer Reviews
Your factory is good and strong production capacity, thanks to help me finish this order on time, and your boss is very profession and nice, hope we can continue working with you。

—— Piers

I really like your products. and it is hot sell in my city, thank you and your deigner ' s help , give me the wonderful usefull bags, i will reorder next month.

—— Dr Philippa McCaffery

I'm Online Chat Now

9.7*6.9*8.6in Women PU Makeup Train Case With Mirror

9.7*6.9*8.6in Women PU Makeup Train Case With Mirror
9.7*6.9*8.6in Women PU Makeup Train Case With Mirror 9.7*6.9*8.6in Women PU Makeup Train Case With Mirror 9.7*6.9*8.6in Women PU Makeup Train Case With Mirror 9.7*6.9*8.6in Women PU Makeup Train Case With Mirror 9.7*6.9*8.6in Women PU Makeup Train Case With Mirror 9.7*6.9*8.6in Women PU Makeup Train Case With Mirror

Large Image :  9.7*6.9*8.6in Women PU Makeup Train Case With Mirror

Product Details:
Place of Origin: Dongguan, China
Brand Name: OEM
Certification: SGS, ISO
Model Number: C560
Payment & Shipping Terms:
Minimum Order Quantity: Negotiable
Price: Negotiable
Packaging Details: PP bag and Carton packaging
Delivery Time: 5 -30 days after sample approval
Payment Terms: T/T, Western Union, MoneyGram, L/C, D/A, D/P
Supply Ability: 200000 PCS/Month

9.7*6.9*8.6in Women PU Makeup Train Case With Mirror

Description
Name: PU Cosmetic Bag Color: Black / Custom
Size: L9.7*D6.9*H8.6 In / Custom Logo: Digital Printing / Embroidery / Custom
Closure Type: Zipper Style: Fashion
Feature: Durable, Practical, Portable
High Light:

9.7*6.9*8.6in Makeup Train Case

,

Women PU Makeup Train Case

Professional Makeup Train Case with Mirror Cosmetic Studio Box

Designed to Fit All Cosmetics Make Up Bag Organizer for Women

 

PERFECT MAKEUP BAG: A Roomy Cosmetic bag will organize all your beauty essentials neatly in place.

 

Item Name  Cosmetic Makeup Bag
Material  PU / Custom
Logo  Digital Printing / Embroidery / Custom
Size  L9.7*D6.9*H8.6 in / Custom
Color

 Black / Custom

Sample Time  3-5 Working Days
Production Time  5-30 Days
Payment Term  30% Deposit, 70% Balance
Price Service  EXW, FOB, CFR, CIF, DDP
Port  Shenzhen / Guangzhou / Hongkong

 
9.7*6.9*8.6in Women PU Makeup Train Case With Mirror 09.7*6.9*8.6in Women PU Makeup Train Case With Mirror 19.7*6.9*8.6in Women PU Makeup Train Case With Mirror 29.7*6.9*8.6in Women PU Makeup Train Case With Mirror 39.7*6.9*8.6in Women PU Makeup Train Case With Mirror 49.7*6.9*8.6in Women PU Makeup Train Case With Mirror 59.7*6.9*8.6in Women PU Makeup Train Case With Mirror 69.7*6.9*8.6in Women PU Makeup Train Case With Mirror 79.7*6.9*8.6in Women PU Makeup Train Case With Mirror 8
 

About US
Scenekid was established in 1999 covering 5000 square meters. We are a bag direct manufacturer
with over 20-year bag producing experience. Our products include Cosmetic Bags, Cooler Bags,
Tote Bags, Bottle Sleeve, Diaper Bag, Backpack and so on.
 
With over 300 workers, we can offer OEM&ODM bag service based on your design. All the bags
can be customized in Logo, Material, Color, Size, Printing and so on.Our cooperative partners
include SK-II, Sephora, Mentholatum, Walmart and so on. We have passed the audit of BSCI,
SEDEX, ISO9001:2015. The materials of all the bags can be customized and pass the eco-friendly
test of Reach, ROSH, Ca 65, etc.Welcome to visit our factory and have further discussion.
 
Question & Answer
Q1:May I have a sample?Can be free? How soon I can get it?
Answer: Yes you can have a sample. It is not free, you should pay it.But we can return it when
you place order. It will take 3 to 10days to get it depend on different styles.
 
Q2:Can I make my logo on the sample?
Answer: Yes you can.
 
Q3:Can I change the sample’s color,size or logo?
Answer: Yes you can do it,we can make oem products according to customers’ requirement.
 
Q4:What is the moq?
Answer: The moq is from 500 pcs to 1000pcs depends on different styles.
 
Q5: How long I can get the products?
Answer:The delivery time will be 7 to 45days depends on different styles.
 
Q6:What is the package for products?
Answer: Normally 1pc in one polybag,and 20-50pcs in one export carton.
 
Q7: Are you a manufacturer or trading company?
Answer: We a bag manufacturer for 20years.
 
Q8:What is the shipping ways?
Answer: The shipping way can be by air,by sea. We can help to arrange the shipping or
contact with your shipping agent.You should pay the shipping charge.

Contact Details
Dongguan Yuanjin Packing Products Co., Ltd.

Contact Person: snk

Send your inquiry directly to us (0 / 3000)